TV / Film

Alek Boldvin u ekipi filma o Džokeru

Glumačka ekipa filma o Džokeru bogatija je za još jedno veliko ime. Oca Betmenovog arhineprijatelja igraće Alek Boldvin.
Alek Boldvin u ekipi filma o Džokeru
Magazini Izvor

Producenti novog filma o supernegativcu Džokeru, najvećem Betmenovom neprijatelju, imaju namjeru da okupe impresivnu ekipu glumaca.

Naslovnu ulogu tumačiće trostruki oskarovac Hoakin Finiks. Za sada je poznato i da je Robert de Niro pristao da glumi TV voditelja koji će odigrati važnu ulogu u Džokerovom životu.

Najnoviji član družine koja će u bioskope namamiti publiku sljedeće godine je Alek Boldvin. Kako mediji prenose, 60-godišnji komičar oživjeće na velikom platnu Tomasa Vejna, oca ozloglašenog Džokera.

Pripreme za snimanje teku punom parom, ali ne bez problema. Mnogi ne vide Finiksa kao glumca koji će moći da iznese ulogu jednog od najpoznatijih filmskih negativaca, pogotovo kada se uzme u obzir maestralni Džek Nikolson u filmu Betmen Tima Bartona. 

Hoakin Finiks se priprema za ulogu i na preuranjene kritike odgovara: „Ne razmišljam baš previše o tome što ljudi misle“.

Premijera filma najavljena je za 4. oktobar 2019. godine.

Portal Analitika