More

Đenovići, Kamenari, Kostanjica, Morinj, Bajova kula...

Ako je priroda nečim izdašno podarila ovu kamenitu i planinsku zemlju, onda su to plaže  - pješčane, šljunkovite, kamenite, stjenovite...
Đenovići, Kamenari, Kostanjica, Morinj, Bajova kula...
JPMD/Portal AnalitikaIzvor

Od malih i tihih primorskih mjesta u Bokokotorskom zalivu, u kojima je ponta ljeti mjesto za kupanje i uživanje, a tokom godine prostor društvene komunikacije, preko fascinantnih pješčanih plaža Budvanske rivijere na kojima buja život, pa do dugih plaža vrelog i sitnog pijeska u Ulcinju – Crna Gora nudi sve. Možete da birate. Dobrodošli!

Đenovići

Niz pješčanih i plaža sa betonskom podlogom, udaljen 8 km od Herceg Novog, idealno je mjesto za miran odmor i porodično ljetovanje.

Baošići

baosici

Na 12 km od Herceg Novog bujna suptropska vegetacija, pješčane plaže i plaže sa betonskom podlogom pružaju mogućnost ugodnog odmora, naročito djeci.

Plaža hotela Delfin

plaza-hotela-delfin

Uz hotel se nalazi pješčana plaža, koja ima i svoje pristanište.

Plaža hotela Park

plaza-hotela-park

Kombinovana šljunkovita i plaža sa betonskom podlogom. Ponte za pristanak manjih plovila.

Kamenari

Male pješčane plaže u blizini trajektnog pristaništa, presječene sa pontama.

Kostanjica

Pjeskovita plaža, ukupne dužine cca 100 metara smještena je u zelenoj oazi kestena po kojoj je i dobila ime. U blizini veliki zasadi lovorike.

Morinj

morinj

Pjeskovito-šljunkovita plaža, čija zaleđina ima pri- rodnu atrakciju - uvučeni kanal koji u kopnenom dijelu ima marinu. Plaža se nalazi na rtu, ispod magistralnog puta.

Risan

risan

Više manjih plaža kombinovane podloge - pjeskovito - šljunkovite i ponte sa betonskom podlogom. Plaže su na obodu grada, na ulasku i izlasku iz Risna. Centralni dio mjesta zauzima luka.

Perast

perast

Perast ima niz malih plaža, najviše ponti, koje upotpunjuju specifičan duh ovog malog mediteranskog grada. Na ulasku u grad sa Kotorske strane nalazi se šljunkovita plaža. Pogled na ostrva Gospa od Škrpjela i Sveti Đorđe.

Bajova kula

bajova-kula

Atraktivna šljunkovita plaža koju dijeli ponta uz koju je moguć pristanak manjih plovila. Omiljeno izletište Kotorana nalazi se na 2 kilometra od Perasta, u mjestu Dražin vrt. Izuzetno čista voda zbog podvodnih izvora.

Portal Analitika