Takmičari Akademika na međunarodnom pripremnom kampu u Hrvatskoj

Takmičari džudo kluba Akademik od danas se nalaze na međunarodnom pripremnom kampu u Republici Hrvatskoj, tačnije u Solinu pokraj Splita. 
Takmičari Akademika na međunarodnom pripremnom kampu u Hrvatskoj
Portal AnalitikaIzvor

Organizaftor kampa je najbolji džudo klub za prošlu godinu u Hrvatskoj, džudo klub ,,Solin"iz Solina. Naši takmičari koji predstavljaju Akademik u Hrvatskoj su Marko Gušić, Nikola Gušić, Jovana Peković i teškaš Anto Dubreta.

Takmičare predvodi šef stručnog štaba Dragan Šćepanović. Na kampu pored Hrvatske prisutni su takmičari još iz Srbije, Austrije, Slovenije, Kosova, Mađarske.

Uprava Kluba je obezbijedila učešće na još jednom jakom kampu koji će biti od velikog značaja za Marka Gušića i Jovanu Peković koji se pripremaju za prvenstvo Evrope za juniore koje se održava u Bugarskoj sredinom septembra.

Takođe Nikola Gušić i Anto Dubreta seniorski prvaci države u kategoriji do 73 i 100 kilograma pripremaju se za prvenstvo Svijeta koje se održava u Azerbejdžanu takođe u septembru.

Još jednom ljudi u klubu su pokazili organizacione sposobnosti odabirom kampova na kojima su nastupili naši takmičari, počev od najmlađih pa do seniora.

Pored kampova u Banjaluci, Trebinju, Solinu, Prnjavoru na red je došao i možda najbolji u Solinu. Moramo pomenuti da se naši takmičari nalaze i na Belmekenu u Bugarskoj, tačnije Srđan Mrvaljević koji se takođe pripreme za prvenstvo svijeta.

Ove godine klub je obezbijedio učešće na svim takmičenjima i pripremama koji su bili predviđeni godišnjim planom za 2018 godinu. Naši takmičari su to opravdali i rezultatima posebno na međunarodnoj sceni.

Portal Analitika