Region

Novinarka "Pinka" doživjela udes, bore joj se za život

Sandra Denda, novinarka "Pinka" i producentkinja emisije „Kuća od srca“, teško je povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se juče oko devet sati dogodila u okolini Kovina.
Novinarka "Pinka" doživjela udes, bore joj se za život
Portal AnalitikaIzvor

Ekipe Hitne pomoći izašle su odmah na mjesto nesreće, a novinarka je zadobila teške povrede glave.

Sa Sandrom u kolima je bila izvjesna D.J. koja nije povrijeđena, a na suvozačevom mjestu bio je Aleksandar čija kuća je trebalo da se gradi.

Dendin automobil još uvijek iz neutvrđenih razloga, izgubio je kontrolu i upao u kanal dubok tri metra, gdje se i prevrnuo na krov.

- Zbog položaja automobila nije bilo moguće doći do nje, pa su morali da dođu iz komunalnih službi, da podignu i izvuku auto, kako bi je izvadili. Ženi je automobil priklještio glavu, a prizor na mjestu nesreće bio je jeziv - kaže sagovornik Novosti i dodaje da je žena s teškim povredama, opasnim po život, prevezena u beogradski Urgentni centar. 

- Nalazi se na odjeljenju intenzivne njege i ljekari čine sve da joj sačuvaju život - objasnio je ovaj sagovornik i dodao da je žena, koja je upravljala automobilom, lakše povrijeđena, dok je mladić, koji je takođe bio u kolima, na sreću, prošao bez povreda. 

Portal Analitika