Politika

DPS: Aktuelna beranska vlast uništi sve čega se dohvati

Aktuelnoj beranskoj vlasti, koju predvodi „Zdravo Berane“, treba odati priznanje za sposobnost da unište sve čega se dohvate - poručuju iz OO DPS Berane.
DPS: Aktuelna beranska vlast uništi sve čega se dohvati
Portal AnalitikaIzvor

''Ovih dana građanke i građani Berana su svjedoci najbrutalnijeg obračuna beranskih vlastodržaca sa FK“ Berane“ koji, kao rijetko koji fudbalski klub u našoj zemlji, može da se pohvali trajanjem od gotovo čitavog vijeka. Umjesto da započnu pripreme za obilježavane 100. godišnjice FK „Berane“, čije dresove su oblačili i časno nosili hiljade fudbalera, oni žele da, podmetanjem kukavičijeg jaja, koje se ogleda u osnivanju novog fudbalskog kluba, ugase fudbalsku tradiciju našeg grada.
Iza njihove nesposobnosti, nebrige i  nefunkcionalnosti lako je prepoznati uskopartijske interese pojedinaca koji su umislili da politikom mogu da pobijede fudbal i sport u cjelini'', navodi se u saopštenju.

Kako dodaju, Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Berane, još jednom, poziva čelnike Opštine Berane da prestanu sa uništavanjem i ponižavanjem Berana i opštinskog fudbalskog Kluba i da konačno dozvole fudbalerima FK „Berane“ da treniraju i igraju na svom fudbalskom terenu i koriste finansijska sredstva koja im pripadaju i koja su im opredijeljena opštinskim budžetom i za ovu godinu.

''Umjesto što beransku javnost zamajavate pričama o osnivanju novog kluba, kojim navodno želite da branite tradiciju, objasnite beranskoj i crnogorskoj javnosti zašto je predsjednik Opštine, sa saradnicima, falsifikovao zavšni račun budžeta za 2017. godinu'', zaključuje se u saopštenju.

Portal Analitika