Kultura

Konkurs za dodjelu Godišnje nagrade

Časopis Komuna objavio je konkurs za dodjelu Godišnje nagrade za očuvanje, promociju i valorizaciju kulturne baštine Crne Gore.
Konkurs za dodjelu Godišnje nagrade
Portal AnalitikaIzvor

Nagrada "Komuna", kako je saopšteno, dodjeljuje se instituciji, pojedincu ili nevladinoj organizaciji (NVO) za doprinos očuvanju, promociji, zaštiti, valorizaciji i afirmaciji kulturne baštine Crne Gore

Predlagači mogu biti institucije iz oblasti kulture, NVO i akademske institucije čiji je program i sadržaj rada oblast culture, grupa građana.

"Predlog za nagradu potrebno je da sadrži podatke o instituciji, pojedincu, nevladinoj organizaciji, kratak opis djelatnosti i obrazloženje prijedloga za nagradu", navodi se u saopštenju.

Dostavljene predloge, kako se dodaje, razmatraće i vrednovati stručni žiri za dodjelu Godišnje nagrade.

Rezultati konkursa sa propratnim obrazloženjem biće objavljeni na facebook stranici casopis: https://www.facebook.com/casopis.komuna/ i u medijima.

Nagradu "Komuna" čine novčana nagrada i plaketa.

Konkursni predlozi sa potrebnom dokumentacijom podnose se u četiri primjerka u elektronskoj formi na CD-u, e-mail adresu casopis.komun@gmail.com i poštom na adresu Pera Ćetkovića 139/42, 8100 Podgorica sa naznakom Konkurs za nagradu "Komuna”.

Dokumentacija se dostavlja najkasnije do 5.oktobra.

Portal Analitika