Svijet

Do smrti izbo svog 16-mjesečnog sina naočigled komšija

Pravi horor odigrao se u Teksasu kada je jedan muškarac, čije ime još nije objavila tamošnja policija, do smrti izbo svog 16-mjesečnog sina naočigled komšija.


Do smrti izbo svog 16-mjesečnog sina naočigled komšija
foc4newsIzvor

Naime, snimak svjedoka pokazuje da je policija uhvatila oca nekoliko minuta nakon što je izbo i pretukao svog sina. Zločin je potresao kako njegove komšije iz Levisvila, tako i policiju koja je došla na lice mjesta.

Užasni napad zaustavio je komšija koji je pucao i ranio oca sa balkona u nogu, ali je za mališana bilo kasno. Preminuo je na licu mjesta.

Policija je saopštila da je otac još u bolnici gdje se oporavlja od rane ali i od posjekotina po rukama koje je zadobio dok je napadao svog sina. Očekuje se da policija objavi ime čovjeka danas, nakon otpuštanja iz bolnice i premještanja u zatvor zbog svirepog ubistva.

Eduardo Caranza je snimao video snimak dok je policija vukla čovjeka koji je, prema riječima očevidaca tukao, pa onda izbo svog sina dok je uzvikivao ''Isus dolazi''. Čovjekova vriska je je ono što je najviše šokiralo svjedoka Džejmsa Elisa.

On je kazao da je napadač  vikao:  "Izađite svi napolje, ovo niko neće zaustaviti''- kazao je on. Elis je rekao da jedva može da opiše ono što je vidio u dvorištu apartmanskog kompleksa.

Odmah je pozvao je 911 dok su on i drugi gledali u užasu. "Mislio sam da je to porodično nasilje", rekao je Elis.

"A onda je podigao bebu iznad glave i samo ga je bacio na beton. Onda je prišao djetetu i počeo da ga ubada."

"Vidjeti takvu scenu zaista je zastrašujuće i to je nešto što će me pratiti cijelog života''- kazao je drugi svjedok.

Jedan čovjek koji nije želio da tamošnji mediji objave njegovo ime rekao je da je da kada je vidio šta se zbiva, prvo je želio da svoju porodicu smjesti na sigurno. "Krenuo sam da izađem i onda sam čuo pucanj", prisjetio se on.

"Sljedeća stvar koju sam vidio je čovjek koji drži pištolj sa balkona i napadač koji ranjen uzvikuje 'Pucaj, ubij me' i nakon toga je počeo da izgovara gomilu nekih božjih pjesama''. Policija je saopštila da je čovjek sa balkona ispalio tri metka u napadača, ali da ga je jedan ranio u nogu. Ocijenili su i da su policajci koji su došli na lice mjesta bili u veoma teškoj situaciji.

"Oficiri su bili prilično uznemireni. Oni koji su bili tamo ", rekao je načelnik policije Levisvila Majk Lejn.

"Bilo je djece koja su bila svjedoci toga, to je šok za odraslu osobu, ane za njih. već je nekoliko djece intervjuisano u centru za zaštitu djece''- kazao je Lejn.

Majka djeteta bila je na poslu kada se sve desilo, a komšije stavljaju na mjesto zločina plišane igračke i nesrećnoj ženi spremni su da pomognu kako god je moguće.

''Ne možemo ni da zamislimo kako je njoj sada, tu smo da pomognemo šta god joj treba''- saglasni su susjedi.

Policija je saopštila da nema evidencije o prethodnim incidentima ili pozivima da je u tom stanu ranije bilo incidenata.

Takođe, čovjek koji je pucao i ranio napadača neće biti krivično gonjen- odluka je policije.

Portal Analitika