Društvo

Startuje akcija "Pokloni , zamijeni ili prodaj korišteni udžbenik" u Delti

Gradski odbor SPCG – Podgorica  organizuje i ove godine svoju tradicionalnu akciju “Pokloni , zamijeni ili prodaj korišteni udžbenik”, po četrnaesti put, od 22-31. avgusta u Delta sitiju.
Startuje akcija "Pokloni , zamijeni ili prodaj korišteni udžbenik" u Delti
Portal AnalitikaIzvor

Ovom akcijom željeli smo da reafirmišemo u društvu , a prije svega kod naših učenika osnovnu društvenu vrijednost – solidarnost i pomaganje drugima koji su u toj potrebi.

Nažalost, ostaje nam da još jednom konstatujemo činjenicu da u okviru svoje javne obrazovne politike ovo društvo zamišlja škole kao zbir građevinskih objekata , a prosvjetne radnike kao materijalni trošak ovom društvu . Čini se  da je profit jedini pokretač i mjerilo našeg društva, a vrijednosti i znanje kojima treba oplemeniti nove naraštaje, samo prepreka u ostvarivanju tog profita.

Gradski odbor SPCG-Podgorica se javno zahvaljuje menandžmentu TC Delta City na izdvojenom prostoru, uz nadu da će ove godine opredijeliti više prostora zbog povećanog interesovanja za našu akciju.

Nadamo se da će u budućem vremenu naša ukupna aktivnost, kao i ova akcija doprinijeti poboljšanju položaja prosvjetnih radnika i povratku pravim vrijednostima u društvu.

Portal Analitika