Crna hronika

„Crvene beretke“ se oprostile od Pavkova

Od Željka Pavkova koji je ubijen u vatrenom obračunu između ponedjeljka i utorka juče su se na fejsbuk stranici „Crvene beretke“ koja okuplja bivše pripadnike rasformirane srpske Jedinice za specijalne operacije, oprostili pratioci stranice i bivše kolege.
„Crvene beretke“ se oprostile od Pavkova
PobjedaIzvor

Pavkov je bio pripadnik srpske Jedinice za specijalne operacije (JSO). Njega su srpske vlasti dovodile u vezu sa izvršenjem teških krivičnih djela, ali nije poznat epilog optužbi.

Podsjetimo,  Ljubomiru Laziću (46) iz Zemuna, koji je ranjen u pucnjavi 13. avgusta, stavljene su lisice u bolničkoj postelji zbog sumnje da je u Bijelom Polju pokušao da ubije Elvisa Ćatovića (32) iz Bijelog Polja.

Kako je saopšteno iz policije, osumnjičeni Lazić se još nalazi na bolničkom liječenju gdje ga obezbjeđuju policajci i njega će čim se steknu uslovi saslušati tužilac.

On se tereti i za krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Lazić je u događaju zadobio prostrijelnu ranu u predjelu ramena, a Ćatović prostrijelnu ranu nadlaktice, dok je srpski državljanin Željko Pavkov (47) iz Srbobrana ubijen. Sumnja se da je Lazić sa umišljajem pokušao da ubije Ćatovića. Osumnjičeni Ćatović se tereti za ubistvo srpskog državljanina Željka Pavkova i ranjavanja Lazića.

Portal Analitika