Fudbal

Specijalni prijeti

Pol Pogba i Žoze Murinjo nikako ne mogu da nađu zajednički jezik. Štoviše, djeluje da se situacija stalno pogoršava, te da ne bi bilo nimalo čudno ukoliko bi francuski reprezentativac napustio Mančester junajted.
Specijalni prijeti
ArenaIzvor

O tome svjedoči sms prepiska, do koje je došao engleski ,,San“. Sve je počelo izjavom visokog veziste: - Postoji mnogo stvari koje bih rekao, ali ne smijem, jer bih bio kažnjen. Poslije toga, menadžer ,,đavola“ je započeo dopisivanje sa fudbalerom plaćenim 105 miliona eura: - Ako postoji neki problem, reci meni, a ne medijima. Nedugo zatim, otkucao mu je još jednu poruku:

- A ukoliko si nezadovoljan i želiš da odeš iz kluba, onda zvanično zatraži transfer. Pogba se nije mnogo uplašio Murinjovih riječi, pa mu je odgovorio: - Dobro, ako hoćeš na taj način da razgovaraš sa mnom, onda kontaktiraj sa mojim menadžerom Minom Rajoluom.

Sve ovo je još više podgrijalo priče o mogućem prelasku Pogbe u Barselonu, koja je spremna da izdvoji ogroman novac za njega. Prema pisanjima španskih medija, Katalonci su za obeštećenje i primanja francuskog veziste u stanju da obezbijede oko 200 miliona eura.

Portal Analitika