Politika

Radunović: „Mali Napoleon“ da ne bude zvijezda vodilja medija

Zamjenik predsjednika Nove srpske demokratije Slaven Radunović napisao je na svom Fejsbuk profilu da je krajnje vrijeme da „mali Napoleon“ ne bude zvijezda vodilja uređivačkih politika medija.
Radunović: „Mali Napoleon“ da ne bude zvijezda vodilja medija
PobjedaIzvor

- Pećinski nacionalisti, fašisti, službeni zaštitnici Srba, profesionalni opozicionari, radikalni elementi, anti-NATO primitivci, druga strana DPS medalje, samo su neke od formulacija koje kukavice, koje ne smiju da izgovore ko su i šta su, koriste za nas iz Fronta, kao izgovor za prikrivanje činjenice da im je đenu diskriminaciju srpskog naroda, jezika, crkve - napisao je u svom postu Slaven Radunović.

Prema njegovim riječima, neke NVO i mediji, koji primaju naređenja sa istog mjesta, bodre ih, tapšu po ramenima i ubjeđuju da su na pravom putu. Bodre njih, ali bogami i sebe. Svakim danom, bar neki od njih, shvataju da su otišli predaleko u podršci.

- Krajnji je momenat da bolesna ambicija, koju „malom Napoleonu“ prilagođavaju do juče građanski i nacionalno svjesni mediji, prestane da bude zvijezda vodilja njihovih uređivačkih politika. Pred očima im se stvara velika Albanija, a oni pričaju o povampiranom četništvu, velikosrpstvu i 1918 – napisao je Slaven Radunović, funkcioner DF-a, na svom Fejsbuk profilu. On je poručio: „Ne lažite više ni sebe ni nas“.

- Vrijeđaju nam mitropolita u Svaču, albanski predsjednik nam se sprda u oči pantomimom iz Plava, brišu granicu između Albanije i Kosmeta, a vi pričate o Draži - zaključio je Radunović.

Portal Analitika