Rukomet

Energiju prati rezultat

Rukometašice Budućnosti stavile su tačku na visinske pripreme u Kolašinu, ali u nekompletnom sastavu. Neke su radile smanjenim intenzitetom, a neke su, iz objektivnih razloga, bile pošteđene napora.
Energiju prati rezultat
ArenaIzvor

Trener Dragan Adžić uspio je da završi veliki dio posla, a ekipa je dobro odreagovala u prvoj kontrolnoj utakmici sa Bukureštom. Juče su ,,plave“ u Podgorici, nakon dolaska sa priprema, odradile zajednički trening sa šampionom Rumunije. Sa dobrim osjećajem, posebno nakon kvalitetnog meča u kojem su doživjele poraz od gola.

- Jedino što je sigurno, zagarantovano je da ćemo uvijek imati taj borbeni pristup. Ne opterećujemo se rezultatom, ali u krajnjem prati našu energiju i pristup - kazala je pivotmenka Tatjana Brnović. Mlada rukometašica ima problema sa koljenom, radila je smanjenim intenzitetom, izbjegavala napore trčanja i skokove. Što, i nije ostavilo nekog traga na igru, naprotiv. Veliki dio posla na crti, sa Đurđinom Jauković, odradila je u odbrani. Imala je težak zadatak, da pazi na Draganu Cvijić. Bilo je svega. - Mnogo energije i snage uzima, pogotovo kako smo sad u pripremnom periodu, pa je dodatno svaki duel teži. Mišići su nam pod upalom, tek smo počeli da radimo za predstojeću sezonu, ali smo se izborile. Da se ne lažemo, bilo je teško sa Cvijom. Juniorka je pozitivno ocijenila rad u Kolašinu. - Bilo je naporno, ali, smo izdržale. Pred početak priprema napravile smo dobru bazu kroz individualni rad, što nam je pomoglo. U nastavku priprema rukometašice Budućnosti čeka serija treninga i kontrolnih mečeva. - Očekujem da ćemo se usavršavati, doći do još bolje saradnje. Vjerujem da ćemo svakim danom izgledati bolje. Odraziće se, nadam se i na rezultat. Kako se ti osjećaš? - Imam upalu tetive, treba da primim injekcije. Još nijesam ful, nijesam smjela neke skokove da radim i uzbrdo trčim, ali mišići su dobri. Samo ovaj problem da riješim oko koljena i biću rasterećenija.

Portal Analitika