Marketing

Svakog mjeseca 30 GB interneta

Telenor je pripremio novu ponudu za postpejd korisnike, koje od sada očekuje 30 GB interneta svakog mjeseca, uz potpisani ugovor na 12 ili 24 mjeseca. Dodatni internet dobijaju korisnici koji, osim potpisanog ugovora, izaberu neki od Play Plus paketa. 
Svakog mjeseca 30 GB interneta
Portal AnalitikaIzvor

Promotivni period u toku kojeg se može aktivirati  ova pogodnost traje od danas do 20. septembra, a korisnik promotivnih 30GB dobija svaki mjesec do isteka potpisane ugovorne obaveze. Ponuda sa dodatnih 30 GB interneta važi za nove, kao i za postojeće postpejd korisnike koji žele da obnove ili potpišu novi ugovor - kazali su iz Telenora.

Kako podsjećaju, Telenor je pripremio potpuno inovirane Play S, M, L i XL pakete, koji donose više besplatnih minuta, poruka i interneta.

''Svi paketi omogućavaju neoganičeno besplatnih poruka prema svim mrežama u Crnoj Gori i Srbiji, besplatne minute u okviru Telenor mreže, a količina besplatnih minuta ka ostalim mrežama varira u odnosu na paket. Svi nepotrošeni minuti iz pretplate mogu se prenositi u naredna tri mjeseca. Svi paketi donose po čak deset gigabajta za Viber,  društvene mreže i aplikacije HBO GO, Capture i Deezer'', saopšteno je iz Telenora.

Kako ističu, odgovarajući na potrebe svojih korisnika, Telenor kreira ponude koje im omogućavaju više besplatne komunikacije, kao i dodatnu količinu interneta za omiljene aplikacije, uz uz stabilan kvalitet mreže i pokrivenost 4G signalom.

Portal Analitika