Politika

Plav: Bajraktarević predsjednik, Stijović i Canović potpredsjednici

Na danas održanoj sjednici Skupštine opštine Plav za predsjednika Opštine Plav izabran je Mirsad Bajraktarević, dok su za potpredsjednike izabrani Blažo Stijović i Nihad Canović. Sva tri kadrovska rješenja su iz redova Socijaldemokrata (SD), a za njih su u lokalnom parlamentu glasali odbornici vladajuće većine koju, pored Socijaldemokrata, čine BS, DPS i AA.
Plav: Bajraktarević predsjednik, Stijović i Canović potpredsjednici
Portal AnalitikaIzvor

Obraćajući se odbornicima SO Plav, Bajraktarević je istakao da je velika čast i odgovornost biti izabran na mjesto predsjednika Opštine Plav, te naglasio da će u narednom četvorogodišnjem periodu uložiti maksimalan napor, da sa timom saradnika, stručno, odgovorno i posvećeno doprinesu ubrzanom ekonomskom razvoju plavskog kraja.

„Ova lokalna uprava će stvoriti pretpostavke za stabilan i održiv privredni razvoj i uslove za otvaranje novih radnih mjesta u Plavu“ - poručio je Bajrakterević.

Socijaldemokrate su sa deset odbornika najjača partija u Plavu, nakon što su u maju dobili dva i po puta više glasova nego na parlamentarnim izborima 2016. Lokalni parlament broji 31 odbornika, od čega vladajuća koalicija ima 24 odbornika, a čine je SD, BS, DPS i AA.

Portal Analitika