Politika

Vučić ironično: Hvala vam kako vodite računa o Srbiji

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, komentarišući prisustvo crnogorskog vojnog atašea proslavi operacije Oluja u Kninu, rekao je da jedino može da se zahvali Crnoj Gori na način kako vodi računa o interesima Srbije.
Vučić ironično: Hvala vam kako vodite računa o Srbiji
Agencije, Portal AnalitikaIzvor

„Sve što mogu da kažem je hvala vam prijatelji na tome kako vodite računa o Srbiji, spskom narodu i našim interesima“, rekao je Vučić.


Vučić je danas na konferenciji za novinare u Beogradu rekao da se trudio da sa Crnom Gorom i Hrvatskom ima najbolje moguće odnose.

On je poručio da se trudio da Srbija sa Crnom Gorom ima najbolje odnose. 

Dodao je da je premijer Duško Marković tokom posjete Beogradu rekao da će Crna Gora u svakoj prilici, a posebno o prisustvu događajima o važnim datumima, da se konsultuje sa srpskim rukovodstvom.

"Imali smo već njihove oficire u sastavu Kfora na KiM, sada i ovaj slučaj i ja samo mogu da kažem: Hvala vam prijatelji kako vodite računa o Srbiji i srpskom narodu i o našim interesima", rekao je on.

Vojni ataše Crne Gore u Hrvatskoj Ivan Mašulović prisustvovao je obilježavanju 23. godišnjice “Oluje”, što je dio političkih partija i civilnog sektora ocijenio neprimjerenim.

Portal Analitika