Politika

Vuković: Osuđujem najavu proslave Podgoričke skupštine

Novoizabrani gradonačlenik Podgorice Ivan Vuković, saopštio je da osuđuje najavu proslave stogodišnjice Podgoričke skupštine.
Vuković: Osuđujem najavu proslave Podgoričke skupštine
L.Đ.
L.Đ.Autor
Portal AnalitikaIzvor

Upitan da li će dozvoliti proslavu Podgoričke skupštine, Vuković je odgovorio da svi znaju njegov stav o tom pitanju.

„Najoštrije osuđujem takav događaj i protiv sam održavanja proslave takvog datuma. Ipak, da li će se on održati ili ne, to je pitanje za neke druge instance koje treda da odluče o tome“, kazao je kratko Vuković nakon obilaska radova u Sportskom centru „Morača“.

On je kazao da je njegov novi angažman uslijedio u nezgodno vrijeme, jer su u toku godišnji odmori ali da se uprkos tome radi punom parom.

''Sve ovo pada u nezgodno vrijeme, sezona je odmora i to nas u prvom periodu malo ograničava. Međutim kao i ova ima puno obaveza koje ne mogu da čekaju tako da sam ja od prvoga dana 100 odsto angažovan na poslo iako sam se nadao da ću možda imati malo vremena da se naviknem na novi ambijent i obaveze koje me čekaju. Ništa od toga, od prvog dana se radi punom parom'', kazao je Vuković.

Gradonačelnik je dodao da je još uvijek rano pričati o kadrovskim promjenama, o tome će razmišljati kada formira svoj kabinet.

''Meni je za početak prioritet da formiram svoj kabinet da vidim ko će biti moji najbliži saradnici. Sa tim u vezi već ste imali prilike da pročitate neka imena - mogu da kažem da je to tačno da to jesu moji prijedlozi za zamjenička mjesta. Jednom kada se ekipiramo na tom nivou onda ćemo ići po dubini i razmišljati o tome da li je potrebno vršiti neke korekcije i u kom dijelu možemo da se oslonimo na postojeću strukturu'', zaključio je Vuković.

(foto: L.Đ.)

Portal Analitika