Fudbal

Lopetegi: Volim Modrića, ostaje u Madridu

Đulen Lopetegi, novi trener Real Madrida, izjavio je da voli i poštuje Luku Modrića, kojeg ne planira da proda.
Lopetegi: Volim Modrića, ostaje u Madridu
Portal AnalitikaIzvor

Modrić je u Realu od 2012. godine i sa njim je osvojio četiri Lige šampiona, a na nedavno završenom Mundijalu sa Hrvatskom je osvojio drugo mjesto, kao i titulu najboljeg igrača.

Lopetegi je prešao u Real ovog ljeta, i odmah zatim dobio otkaz od selekcije Španije samo dan pred početak Svjetskog prvenstva, jer nije bio iskren u svojim namjerama.

"Rekao sam mu da mi je izuzetno stalo do njega, da ga volim i on to zna. Biće srećan da igra fudbal kao i do sad. Luka je igrač Reala i tako će i ostati, nemam sumnji", izjavio je Lopetegi. 

Španski stručnjak je imao samo riječi hvale za hrvatskog vezistu, koji važi za jednog od najkonstantnijih fudbalera "Kraljevskog kluba" već duži niz godina. 

"Modrić je fantastičan igrač i jedva čekamo da nam se vrati. Pričao sam sa njim posle fantastično odigranog Svjetskog prvenstva, a što se tiče Superkupa Evrope 15. avgusta, vidjećemo da li će igrati", dodao je Lopetegi. 

Modrićev transfer u Inter je meta spekulacija svih svjetskih medija, a prenijeto je i da je milanskom klubu Luku ponudila njegova supruga.

Portal Analitika