Abiznis

Prihodi od prodatih karata veći za 28,76 odsto

Realizovani prihodi od prodaje karata u lokalnom i međunarodnom saobraćaju su za 7 mjeseci ove godine veći za 28,76 % u odnosu na isti period 2017. godine - saopšteno je iz Željezničkog prevoza Crne Gore.
Prihodi od prodatih karata veći za 28,76 odsto
Portal AnalitikaIzvor

''Dakle, i pored problema sa kojima se naše privredno društvo suočava, a koji se ogledaju u problemima na infrastrukturi vezanih za  rekonstrukciju pruge Beograd-Bar, prilično starim voznim sredstvima i ograničenim finansijskim sredstvima sa kojima ŽPCG raspolaže, uspjeli smo da ostvarimo značajan napredak u odnosu na prethodnu godinu. Ovakav rast sopstvenih prihoda u 2018. godini je  rezultat poboljšane organizacije poslovanja Željezničkog prevoza Crne Gore, povećane kontrole naplate karata, kao i konstantne težnje našeg privrednog društva da svoje usluge što bolje prilagodi potrebama putnika'', navodi se u saopštenju.

Kako dodaju, podstaknuti ovakvim rezultatom, ŽPCG će se i dalje truditi da, prvenstveno vodeći računa o bezbjednosti saobraćaja, komforu i udobnosti prevoza putnika, unapređujemo svoje usluge i ponudu i na taj način povećamo zadovoljstvo korisnika naših usluga, kreirajući bolju sliku prevoza željeznicom u Crnoj Gori, kako u lokalnom tako i u međunarodnom saobraćaju. 

Portal Analitika