Politika

SDP: U politici sve moguće, pa i da budvanski DPS dijeli moralne lekcije

U crnogorskoj politici je očigledno sve moguće pa i da budvanski DPS dijeli političke, razvojne i moralne lekcije i da baš oni govore o nečijim političkim pritiscima, zloupotrebama i mnogo čemu drugom, saopštili su iz Socijaldemokratske partije nakon što su iz DPS poručili lideru te partije Ranku Krivokapiću da da ne prijeti pozajmljenim potpisima.
SDP: U politici sve moguće, pa i da budvanski DPS dijeli moralne lekcije
Portal AnalitikaIzvor

“Kada grupa, koja je pod vođstvom svog šefa organizovane kriminalne grupe, otela od Budve ,za sada utvrđenih desetine miliona, drugima dijeli moralno političke lekcije umjerena reakcija na to bi bila da se radi o zavidnoj političkoj drskosti. A u stvari tacno i istinito bi bilo reći sljedece.  Ljudi se razlikuju po osjecaju stida. DPS grupa iz Budve ocicgledno stida I srama nema za sve su su njihovi prethodnoci iz OKG priredili svom gradu koji je ,da citiramo njihovog uglednog člana i ex ministra turizma, ‘devastiran grad i treba ga prepustiti sebi samom”, naveli su iz SDP-a.

Kako ističu Krivokapić nije rekao da je SDP skupljao potpise za zaštitu ostrva Sv. Nikola, već da su pokretači inicijative sa prikupljenih oko 5000 potpisa ovlastili klub SDP da u Skupštini iznese predlog o zaštiti ostrva od DPS pozajmljenih imena.

“Ali, narod bi rekao / ko krade taj i ovako govori istinito. Ili možda nijesu slušali dobro što je predsjednik SDP rekao. U tom slučaju ajde da im oprostimo. Otkad im u blizini nema šefa kriminalne grupe, pogubljenost je takva, da više nikoga i ništa ne slušaju. Vaš, do juče, ugledni član gdin Pinjatić je dao najbolji portret DPS Budva, čuli smo i od njega kako ste patriotski trpali ruske pare u svoje džepove”, dodaju oni.

Iz SDP-a poručuju da da znaju da je DPS-u teško što toga više nema otkada ste u gradu opozicija, i dodaju da nema većeg izdajstva od potkradanja vlastite države i grada.

“Zato sa vama, kao što vidite, niko pristojan i ko želi dobro gradu neće partnerstvo u Budvi. Ono što nijesmo saznali od današnje garniture DPS-a  je odgovor na pitanje zašto su protiv inicijative koju su potpisale hiljade građana Budve od toga i mnogi koji su simpatizeri lokalnog DPS-a? Zašto su za to da se betonizuje i zadnje zeleno parče Budve – ostrvo Školj – Sv.Nikola. I na kraju, ne brinite za rezultat SDP-u u Budvi, za brigu kod vas je što vam treba po pola godine da izaberete šefa u Budvi a da ni to ne smijete uraditi bez dozvole iz Podgorice”, zaključili su oni.

Portal Analitika