Podgorica

Počinje manifestacija „Ajmo na Moraču” na Sastavcima

Turistička organizacija Podgorice i Sekretarijat za kulturu i sport Glavnog grada ovog ljeta organizuju manifestaciju „Ajmo na Moraču“ svakog vikenda u periodu od 27. jula do 26. avgusta, na Sastavcima.
Počinje manifestacija „Ajmo na Moraču” na Sastavcima
Portal AnalitikaIzvor

Svečano otvaranje manifestacije zakazano je za petak, 27. jul, sa početkom u 18 sati uz raznovrstan sportsko-rekreativni i zabavni program, tokom kojeg će NVO „Divlja avantura“ organizovati spuštanje gumama i vožnju kanua.

Doživljaj na Morači biće upotpunjen degustacijom dinje i pipuna, a za dobru atmosferu pobrinuće se bend „Zvuci Titograda“.

Kao i prethodnih godina, medicinsko osoblje Doma zdravlja Podgorica zainteresovanim posjetiocima će mjeriti krvni pritisak i nivo šećera u krvi.

Tokom trajanja manifestacije, svi posjetioci, zahvaljujući podgoričkom savezu „Sport za sve“ biće u prilici da se oprobaju u stonom tenisu, šahu, bagu i pikadu.

Manifestacija se organizuje četvrtu godinu zaredom, ovog puta sa ciljem dodatne promocije Sastavaka u kulturnom, tradicionalnom i istorijskom smislu, te u želji da se sugrađani vrate na moračke plaže koje su nekada bile tradicionalno mjesto okupljanja tokom ljeta.

 

Portal Analitika