Crna hronika

Uhapšene dvije osobe, pronađene kapisle za aktiviranje eksploziva, droga, novac

Policija je uhapsila F.B. (28) iz Podgorice.a tokom pretresa stana koji koristi je pronašla i oduzela električne kapisle za aktiviranje eksploziva, GPS uređaje, magnete, sredstva komunikacije, lap top, kokain i novac. U odvojenoj akciji, policija je uhapsila M.B. (21) iz Podgorice, a prilikom pretresa automobila pronašla i oduzela pištolj sa sedam metaka kalibra 9 mm.
Uhapšene dvije osobe, pronađene kapisle za aktiviranje eksploziva, droga, novac
Portal AnalitikaIzvor

Osumnjičeni je uhapšenzbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Prilikom pretresa policijski službenici su pronašli i oduzeli 21 komad električnih kapisli za aktiviranje eksploziva, dva GPS uređaja koji se koriste za praćenje kretanja, 11 magneta, 11 mobilnih telefona, 17 SIM kartica nacionalnih i inostranih mobilnih operatera, lap – top, jedan pvc paketić sa sadržajem praškaste materije bijele boje za koju se sumnja da je opojna droga kokain, novac u iznosu od oko 16.000 eura i više platnih i bankovnih kartica.

Oduzeti predmeti i stvari će u daljem toku postupka biti predmet vještačenja a sve  u cilju pribavljanja dokaza koji će biti od pomoći prilikom rješavanja krivičnih djela izvršenih u prethodnom periodu.

U odvojenoj akciji, policija je uhapsila M.B. (21) iz Podgorice, a prilikom pretresa automobila pronašla je pronašli i oduzeli pištolj sa sedam metaka kalibra 9 mm u ilegalnom posjedu.

Osumnjičeni je uhapšen zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

 

 

Portal Analitika