Marketing

Poznata imena pet dobitnika sedmodnevnih ljetovanja

Završena je nagradna igra „Ljetujete u Crnoj Gori“, i iz mnoštva koverti koje su u “Pobjedu” pristigle sa kuponima, predstavnica Nacionalne turističke organizacije Crne Gore (NTO CG) Nina Vukčević, izvukla je danas imena pet srećnih dobitnika.
Poznata imena pet dobitnika sedmodnevnih ljetovanja
Portal AnalitikaIzvor

- Prva nagrada pripala je Slavici Karadžić iz Podgorice. Ona je dobila ljetovanje za dvije osobe u Institutu Igalo, u II fazi, i to sedam dana (polupansion, korišćenje nagrade u periodu između 9. i 25. avgusta) .
- Drugu nagradu dobija Aleksandar Radunović iz Podgorice. Nagrada je sedam dana u hotelu Sidro – Bar, i to ljetovanje za dvije osobe (polupansion, korišćenje nagrade u drugoj polovini avgusta).
- Treća nagrada ide Milevi Zogović iz Podgorice. Nagrada je u hotelu "R" – Utjeha, i to ljetovanje za dvije osobe, u trajanju sedam dana (na bazi noćenja sa doručkom, korišćenje nagrade je od 1.- 8. septembra) .
- Četvrta nagrada pripada Jasni Kustudić iz Kotora. Ona je dobila ljetovanje za dvije osobe u hotelu Galeb – Čanj, sedam dana (polupansion, korišćenje nagrade od 1.- 8. septembra).
- Peta nagrada ide u ruke Vesne Kovačević iz Podgorice. Dobila je ljetovanje za dvije osobe u hotelu Adria – Šušanj, sedam dana (polupansion, korišćenje nagrade od 1.- 8. septembra).
Predstavnica NTO CG Nina Vukčević je čestitala dobitnicima, i poručila i ostalim čitaocima da ljetuju u Crnoj Gori, na nekoj od naših turističkih destinacija.
- Uživajte u Crnoj Gori i prelijepim plažama, bogatom kulturno zabavnom programu i otkrijte jedinstvenu i drugačiju Crnu Goru – poručila je ona.
“Pobjeda” takođe čestita dobitnicima, sa željom da i ostali učesnici imaju više sreće, u aktuelnim i budućim nagradnim igrama koje organizujemo.

 

Portal Analitika