Muzika

Počinje registracija za najpovoljnije ulaznice za EXIT Tribe 2019

EXIT festival je, u duhu svojih društveno angažovanih korijena, prošle godine započeo obilježavanje 50 godina od izvornog Ljeta ljubavi iz 1967, koje je ove godine nastavljeno uz temu slobode. Za iduću godinu, EXIT šalje poziv članovima svog plemena iz preko 70 svjetskih zemalja na novo okupljanje u 2019!
Počinje registracija za najpovoljnije ulaznice za EXIT Tribe 2019
Izvor

Ovaj poziv ne odnosi se samo na najbolju zabavu na svijetu i plemenski ples među zidinama jedne od najvećih evropskih tvrđava, već, kao i uvijek, ima i snažan društveni angažman, koji je ovaj put usmjeren ka pozivu za zaštitu životne sredine.

EXIT Tribe 2019 pozvaće sve svoje fanove, ali i uticajne pojedince iz cijelog svijeta, umjetnike, sportiste i druge javne ličnosti, brojne pokrete i organizacije na ujedinjenje sa jasnim ciljem – zaštititi planetu i cjelokupan život na njoj!

U ovom poduhvatu, rame uz rame sa Exitom biće i predstavnici Standing Rock pokreta, koji predstavljaju globalni simbol borbe za zaštitu planete i koji su prošle godine zajedno sa Nik Vujičićem sa glavne bine otvorili EXIT festival.

Fanovi širom planete već od danas mogu da se prijave u globalni EXIT Tribe i tako sebi rezervišu najpovoljnije ulaznice kada početkom jeseni budu puštene u prodaju:

Ovogodišnji, 18. po redu, EXIT festival posjetilo je oko 200.000 posjetilaca koji su tokom četiri noći i dana prošli kroz festivalske kapije! Osvojena titula evropskog, a po mišljenju mnogih i svjetskog festivalskog šampiona, imala je proslavu dostojnu ovog istorijskog uspjeha, a izjednačen je i dnevni rekord od 55.000 ljudi na Petrovaradinskoj tvrđavi uz dosad najveće finale Exita! Za non-stop slavlje na svim binama i euforiju kakva još nije viđena lično su se pobrinuli David Guetta, Martin Garrix, Migos, LP, Fever Ray, Ziggi Marley, French Montana, Grace Jones, Alice Merton, Nina Kraviz, Joseph Capriati, Asian Dub Foundation, ZHU, Tale of Us, Asphyx, DJ Tennis, Red Axes i brojni drugi!

Festivalsko ljeto se najstavlja uz peto jubilarno izdanje Sea Dance festivala koje će se održati od četvrtka, 30. avgusta do subote, 1. septembra u tirkiznoj uvali, na novoj plaži Buljarica.

Svoj dolazak potvrdio je jedan od najuspješnijih DJ dua u istoriji elektronske muzike Dimitri Vegas & Like Mike kao i apsolutni lideri današnje svjetske elektronske scene Paul Kalkbrenner i Nina Kraviz, zvijezda EXIT-a Alice Merton, vodeći bendovi regiona Hladno pivo, Van Gogh, beogradski soulmen i pjevač Marko Louis, balkanska hip-hop "keva" Sajsi MC i trenutno vodeći hip-hop zvuk regiona koji predvode neprikosnoveni reperi sa Jadrana, splitski genijalci Krešo Bengalka i Vojko V! No Sleep bina, omiljena bina svih ljubitelja vrhunskog underground zvuka, ove godine predvodiće jedna od vodećih techno zvijezda nove generacije Dax J, te glavni akteri francuske techno scene Antigone, Francois X i Shlømo, dok će za savremeni house zvuk biti zaduženi kalifornijski mag Eagles & Butterflies i ruska zvijezda u strjelovitom usponu Sofia Rodina!

Uz njih stiže i cijela plejada udarnih regionalnih i domaćih imena koju čine Lag, Vakat AKA Aleksandar Grum, Forest People, Gillerz & Be Good, Ilija Đoković, Sugar Lobby, Monosaccharide, Bodzie, Popi Divine, Mr. Lekka, Branko Vuković, Buba, Vegim & Flekitza, Ana RS, TZ Project, ČX, Sabinaa i Jan De R.

Ulaznice po promotivnoj cijeni od 24.99 eura, sa čak 40% popusta u odnosu na finalnu cijenu, mogu se nabaviti posredstvom Gigstix prodajne mreže, na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore. U toku je i omiljena 4+1 akcija, tokom koje uz kupljene četiri ulaznice za Sea Dance, fanovi festivala petu dobijaju na poklon.

Više informacija može se naći na zvaničnom sajtu Sea Dance Festivala www.seadancefestival.me. Na sajtu zvanične turističke agencije www.exittrip.org, dostupni su i turistički paketi koji pored ulaznica, sadrže i razne opcije za smještaj i prevoz.

Portal Analitika