Vaterpolo

Imali smo više od igre, ali...

Crna Gora šampionat Evrope, nakon remija sa Španijom, nastavlja u osmini finala. Rival je u nedjelju Rumunija, a u četvrtfinalu išli bi na Hrvatsku.
Imali smo više od igre, ali...
Portal Analitika/wpolo.meIzvor

VLADIMIR GOJKOVIĆ: "Imali smo na početku izuzetno dobru igru, organizovanu. Primili smo golove poslije naših neiskorištenih zicera i iz kontranapada, što smo i očekivali. Slaba treća četvrtina, nijesmo iskoristili šanse, jeftino smo primili neke golove. Međutim, imali smo pravu reakciju u posljednjoj dionici, napravili preokret, imali igrača više za pobjedu kojeg nijesmo iskoristili. Na kraju, isključenje koje je diskutabilno poslije nesretnog kornera. Imali smo više od igre većinu utakmice. Htjeli smo prvo mjesto u grupi, al sada idemo na ovaj način do četvtrtfinala i moramo se pripremiti za sljedeći meč koji je za dva dana sa Rumunijom. Očekivali smo da protiv njih, u ovim okolnostima, moramo biti bolji barem 20 odsto, mislim da smo i bili, ali..."

MLAĐAN JANOVIĆ: "Vodili smo, na kraju smo mogli i da izgubimo. Nema priče, odigrali su odlično, nošeni publikom plus domaći teren. Imali smo na jedan razlike tajm-aut da prelomimo utakmicu, da odemo na plus dva... Promašili smo, a oni su iskoristili... Znali smo da će utakmica biti na ovoliko golova, i da će biti neizvjesna do kraja. Čeka nas osmina finala, da prođemo, pa onda četvrtfinale sa Hrvatima. Četvrtfinale je jaka utakmica, ko god bio protivnik. Nijedna utakmica četvrtfinala do sada nije bila lagana... Kako njima, tako i nama."

Portal Analitika