Košarka

Daćemo sve od sebe da obezbijedimo opstanak

Selektor mlade košarkaške reprezentacije Crne Gore Dušan Dubljević, kazao je nakon debakla od Francuske (70:37) u osmini finala Evropskog prvenstva u Njemačkoj, da će ekipa dati sve od sebe da obezbijedi opstanak u elitnoj diviziji.
Daćemo sve od sebe da obezbijedimo opstanak
Portal AnalitikaIzvor

„Francuzi su izuzetno fizička jaka ekipa, a djeluje mi da su sve loše partije na prvenstvu nadoknadili večeras protiv nas. Odigrali su jaku odbranu 'iskidali' nam kretnje glavnim igračima, imali su ogroman broj ofanzivnih skokova i poena iz druge šanse, tako da su stigli do ubjedljive pobjede. Mi smo defanzivno odlično odgovorili u prvom dijelu, ali nijesmo mogli u nastavku“, istakao je on.

„Crvenima“ je za opstanak potrebna makar još jedna pobjeda u razigravanju od 9. do 16. mjesta. Dubjević navodi da je pobjeda protiv Rumunije šansa , ali naglašava da nema lakog protivnika.

„Činjenica je da imamo malu rotaciju, Starovlah je danas igrao nakon povrede, nadamo se da će sjutra biti bolje. Mi možemo bolje i daćemo sve od sebe da tako i bude, da pobijedimo i obezbijedimo opstanak“, poručio je on.

Portal Analitika