Fudbal

Bešiktaš zabranjena riječ, u mislima samo Farani

Fudbaleri OFK Titograda sjutra će se sastati sa ekipom B36 Toršavn sa Farskih ostrva u revanš meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Meč se igra u 20.30 sati na stadionu pod Goricom.
Bešiktaš zabranjena riječ, u mislima samo Farani
ofktitograd.meIzvor

Šef stručnog štaba OFK Titograda Aleksandar Miljenović bio je optimističan na zvaničnoj pres konferenciji. On je istakao da vjeruje u pobjedu, ali je i naglasio da ekipa mora biti smirena i da ne smije srljati.

„Optimista sam, jer znam da smo bolji. Pred nama je 90 minuta da to dokažemo, i iako neće biti lako, siguran sam da ćemo uspjeti“, kaže trener Titograda Aleksandar Miljenović.

„Pazite, Farani uopšte nisu naivni. Prvenstvo im je u toku, fizički su izuzetno spremni, a imaju nekoliko opasnih igrača. Očekujem ipak da mi diktiramo tempo utakmice, kao što je to bio slučaj i u prvom meču. Moramo, međutim, biti strpljivi, vidjeli smo i Zvezdu protiv Letonaca kako se mučila. Dakle, nema srljanja i ostavljanja previše prostora za protivnika, jer bi nas neka greška mogla dovesti u nezgodan položaj“.

„Bešiktaš je zabranjena riječ i zaista je samo u mislima ova utakmica sa Faranima. Raduje me takav pristup“, potencira Miljenović.

„Taktički i fizički smo spremni, za period od početka priprema to je zaista maksimum. Potrebno je vremena da igra bude na nivou koji priželjkujemo, ali nema izgovora – pobjeda je jedino što nas interesuje“.

„Pokušaćemo da iznenadimo, zbog toga smo i došli, iako smo svjesni da ćemo biti pod žestokim pritiskom. Ako uspijemo da damo gol, biće nam mnogo lakše da dođemo do cilja“, kratko je istakao trener Farana, Norvežanin Jakub Borg, čiji tim sanja Bešiktaš: „Ako se to desi, našoj sreći ne bi bilo kraja. Mi smo amateri i to bi zaista bilo ostvarenja sna“.

Portal Analitika