Politika

OO DPS Budva: Demokrate moljakaju i mešetare zbog opstanka na vlasti

Saopštenje koje su potpisale budvanske Demokrate, mogao je da napiše samo Aleksa Bečić. Jer takav spoj manjka vaspitanja, viška histerije i potpunog nedostatka duha, jedino je Aleksa mogao da objedini u jednom tekstu, navodi se u reagovanju DPS-a na današnje saopštenje Demokrata.
OO DPS Budva: Demokrate moljakaju i mešetare zbog opstanka na vlasti
Portal AnalitikaIzvor

Kako se dodaje, nesporna je činjenica da su „zapomagali i mjesecima tražili način da raspalu koaliciju nekako održe“.

 „Jer ste znali da će, baš onako kako su vam nagovijestili vaši koalicioni partneri, na vidjelo izaći sve vaše prevare i koruptivne radnje, počev od pokušaja da izvarate nezavisnog odbornika Džakovića, preko predizbornih i finansijskih malverzacija o kojima će tek biti riječi, do ideje o tome da čak i skratite mandat, samo kako bi prevarili DF i spriječili rotaciju na mjestu predsjednika Opštine u decembru“, navodi se u saopštenju DPS-a.

Kako se dodaje, kako to biva sa svima koji sebe precijene, od svih "hrabrih" ponuda kojima su zasmijavali javnost, a kojima su se rugali vaši koalicioni partneri sa državnog nivoa, spali su na to da na kraju mole i "ne pitaju šta košta" podrška proklamovano građanskih stranaka za opstanak na vlasti.

Portal Analitika