Politika

Punih džepova, ali pognute glave

Socijaldemokrate (SD) Budve reagovale su nakon što je Crnogorska postala dio vladajuće koalicije i očuvala aktuelnu vlast u metropoli turizma. 
Punih džepova, ali pognute glave
Portal AnalitikaIzvor

"Budvanski politički cirkus, koji traje već skoro dvije godine, danas je dobio još jednog učesnika, u vidu sad već takozvane Crnogorske! Honorar od nekoliko fotelja, očigledno, bio je vrijedan izdaje svojih glasača i časnog imena, koje toj grupaciji, još očiglednije, ne pristaje. Smiješno je, kao i u svakom cirkusu, njihovo objašnjenje da to rade u interesu Budve i njenih građana. Zapravo je žalosno, teško shvatljivo i štetno za ovaj grad, što je šačica ljudi spremna da za dvije godine vlasti, punih džepova, ode u političku prošlost, a grad ostavi u haosu." - poručuje Predsjedništvo budvanske SD i dodaje:

"Punih džepova, ali pognutih glava. Jer, treba živjeti među građanima koje su prodali."

Socijaldemokrate Budve podsjećaju da su i prošle godine u svojim saopštenjima predviđali ovakvo "funkcionisanje" vlasti, ali priznaju da današnji scenario nijesu očekivali.

"Dragi gradjani Budve, sad je sasvim jasno u čijim rukama je naš grad. Potpuno smo sigurni da novi izbori slijede brzo i da ćete na njima bez razmišljanja ovaj cirkus zamijeniti pravom vlašću". zaključuje se u saopštenju Socijaldemokrata.

Portal Analitika