Politika

DF napušta parlament ako se zatraži skidanje imuniteta Medojeviću?

Demokratski front (DF) će najvjerovatnije napustiti parlament i izaći na proteste ukoliko se zatraži skidanje imuniteta poslaniku tog saveza Nebojši Medojeviću zbog diskusije u Skupštini, saopštio je funkcioner Fronta Milan Knežević.
DF napušta parlament ako se zatraži skidanje imuniteta Medojeviću?
Mina/ Portal AnalitikaIzvor

On je podsjetio da je Medojević prije tri sedmice u parlamentu, kada se raspravljalo o radu Tužilačkog savjeta, iznio sumnje o povezanošću glavnog specijanog tužioca Milivoja Katnića sa farmaceutskom mafijom i nezakonitim sticanjem imovine.

Kako je naveo Knežević, nakon sedmicu Medojeviću je stigao poziv za saslušanje u svojstvu osumnjičenog po krivičnoj prijavi koju je podnio Katnić.

„DF će, ukoliko se zatraži skidanje imuniteta Medojeviću zbog izgovorene riječi u Skupštini, prekinuti svaku konstruktivnost u parlamentu, odbiti da učestvuje u radu bilo kog odbora i najvjerovatnije napustiti parlament i izaći na proteste“, saopštio je Knežević danas u parlamentu na sastanku Parlamentarnog odbora Evropske unije (EU) i Crne Gore za stabilizaciju i pridruživanje (POSP).

Portal Analitika