Marketing

Danas tri kupona, sjutra posljednji

Pobjedina nagradna igra “Ljetujte u Crnoj Gori” bliži se kraju, i sjutra (utorak, 17. jula) biće objavljen posljednji, 20. kupon.
Danas tri kupona, sjutra posljednji
Portal AnalitikaIzvor

Danas su na naslovnoj strani Pobjede objavljena čak tri kupona (brojevi kupona 17, 18 i 19) tako da čitaoci ovog lista imaju jedinstvenu šansu da zahvaljujući samo današnjem primjerku “Pobjede” učestvuju u nagradnoj igri. Potrebno je, naime, poslati  samo tri kupona u nizu, da bi se učestvovalo u nagradnoj igri.
Sa sponzorima (Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore, Turističkom organizacijom Bara i hotelima) Pobjeda svoje vjerne čitaoce nagrađuje sedmodnevnim ljetovanjima za po dvije osobe, i to:
- u Institutu dr. Simo Milošević – Igalo (korišćenje nagrade u bilo kojoj sedmici između 9. i 25. avgusta, polupansioni)
- u hotelu R – Utjeha (korišćenje nagrade od 1.- 8. septembra, na bazi noćenja sa doručkom)
- u hotelu Sidro - Bar (korišćenje nagrade u drugoj polovini avgusta, polupansioni)
- u hotelu Galeb – Čanj (korišćenje nagrade od 1.- 8. septembra, polupansioni)
- u hotelu Adria – Šušanj (korišćenje nagrade od 1.- 8. septembra, polupansioni)
Komplet od tri kupona treba dostaviti u koverti na adresu: Nova Pobjeda d.o.o, 19 decembra br.5. Podgorica, ili ubaciti u sanduče u holu Pobjede (južna tribina stadiona Budućnosti, IV sprat). Kupone treba dostaviti do ponedjeljka, 23. jula do 12 sati, a izvlačenje je istog dana, u 13 sati!

tri-kupona-danas
Portal Analitika