Crna hronika

Pronađeno preko 1,3 tona marihuane u moru kod Ulcinja

Službenici Regionalnog centra granične policije „Jug” danas su na oko 11 nautičkih milja od ušća rijeke Bojane pronašli oko 1.332 kilograma marihuane.
Pronađeno preko 1,3 tona marihuane u moru kod Ulcinja
Portal AnalitikaIzvor

- Policija je, nakon dobijenog obavještenja od službenika Odjeljenja granične bezbjednosti Ulcin,j da je na oko 11 nautičkih milja jugozapadno od ušća rijeke Bojane uočen veći broj paketa koji plutaju u moru, zajedno sa službenicima OGB Ulcinj, Stanice granične policije Bar – Jedinice patrolnih brodova i čamaca Bar i Jedinice granične policije Budva, a u saradnji sa službencima Jedinice za elektronsko osmatranje i operativnu podršku i službenicima Uprave pomorske sigurnosti, na navedenoj lokaciji pronašli i izuzeli 62 paketa sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana ukupne težine 1.332,3 kilograma – navodi se u saopštenju Uprave policije.

1307marihuanaulcinj3

Pronađena droga je, nakon što je ukrcana na službena plovila RCGP Jug, predata službenicima Odsjeka za borbu protiv droge radi preduzimanja daljih mjere i radnji.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se opojna droga izuzme.

1307marihuanaulcinj2

Službenici Uprave policije preduzimaju intenzivne mjere i radnje u cilju identifikovanja lica koja su odbacila ovu opojnu drogu.

Portal Analitika