Crna hronika

Mladić poginuo u udesu u Podgorici

Težak udes dogodio se pola sata nakon ponoći u ulici 4. jula u Podgorici na Tuškom putu. Kako je Portalu Analitika saopšteno iz OKC-a Uprave policije, poginuo je M.J. (20) iz Podgorice, dok je teške tjelesne povrede zadobio J.V. (22) iz Danilovgrada.
Mladić poginuo u udesu u Podgorici
Portal AnalitikaIzvor

Portal Standard saznaje da je život izgubio Podgoričanin Marko Joketić (20), koji se nalazio na mjestu suvozača u automobilu "golf 4", kojim je upravljao Jovan Vučić (22), a koji se zbog povreda opasnih po život nalazi u Jedinici intenzivne njege Kliničkog centra u Podgorici.

Kako je kazala portparolka Kliničkog centra Crne Gore, Gorica Soković, Vučić je primljen sa teškim povredama glave i grudnog koša.

"Mladić je u saobraćajnoj nesreći zadobio teške povrede glave i grudnog koša. Zadobijene povrede su opasne po život. On je trenutno smješten na Odjeljenje centralne intezivne terapije", saopštila je Soković.

Policija još utvrđuje uzrok udesa i za sada nije poznato ko je od dva vozača napravio prekršaj i izazvao tragediju.

Prema nezvačnim informacijama "golf" se kretao bulevarom iz pravca kafića "Ogi" na Tuškom putu i ušavši u raskrsnicu namjeravao je da skrene lijevo ka veleprodaji "Panonka".

Na njega je tada iz Ulice 27. marta naletio BMW X5, za čijim upravljačem je bio Podgoričanin Bojan Banjević(20).

"BMW je direktno udario u vrta suvozača i Joketić je na mjestu ostao mrtav", kazao je izvor blizak istrazi.

Uviđaj je obavila ekipa podgoričkog Centra bezbjednosti u saradni sa Osnovnim državnim tužiocem i vještakom saobraćajne struke. Jedan od aktera nesreće Banjević prošao je bez povreda i priveden je u policiju.

Nakon saslušanja, Osnovni državni tužilac je naložio da mu se odredi pritvor do 72 časa.

Portal Analitika