Politika

Radulović i dalje najaktivniji u Skupštini

Član predsjedništva Demokratskog fronta Branko Radulović, sa indeksom od 6,98, bio je najaktivniji poslanik u Skupštine Crne Gore u periodu od novembra 2017. do jula 2018. godine, pokazao je pregled rada poslanika i poslaničkih klubova koji je uradila Mreža za afirmaciju nevladinog sektora.
Radulović i dalje najaktivniji u Skupštini
PobjedaIzvor

Drugo mjesto, kako je pokazalo ovo istraživanje MANS-a, sa indeksom od 5,63 zauzela je, takođe, poslanica DF-a Branka Bošnjak, a treće nezavisni poslanik Aleksandar Damjanović, čiji indeks iznosi 4,92.

Četvrtu poziciju zauzeo je poslanik Liberalne partije Andrija Popović sa indeksom od 4,56, petu Marta Ščepanović iz DPS-a sa indeksom 3,55, a šestu Goran Danilović iz Ujedinjene Crne Gore sa indeksom 3,47.

Sedmo mjesto, sa indeksom 3,33, pripalo je Predragu Sekuliću iz DPS, dok su osmo, deveto i deseto mjesto zauzeli poslanici DF-a Milutin Đukanović sa indeksom 3,26, Predrag Bulatović 3,24 i Milan Knežević 2.96.

Najmanji indeks aktivnosti 0.00, prema izvještaju MANSa, ostvario je Džavid Šabović iz SDP. Nakon njega slijedi Nedžad Drešević iz Bošnjačke stranke sa indeksom 0,05 i Zvonko Vuković iz DPS-a sa indeksom 0,17.

Iz MANS-a navode da su 22 poslanika Skupštine Crne Gore neaktivna, 24 srednje aktivni, dok se 23 ubrajaju u aktivne.

Portal Analitika