Politika

Demokrate: Odluka ODT- a logičan završetak sramne i monstruozne podmetačine

Rješenje Osnovnog državnog tužilaštva da odbaci krivičnu prijavu protiv Alekse Bečića samo je logičan završetak sramne i monstruozne podmetačine koja je u susret lokalnim izborima organizovana od strane djelova DF-a i DPS-a, saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.
Demokrate: Odluka ODT- a logičan završetak sramne i monstruozne podmetačine
Portal AnalitikaIzvor

Kako se navodi, ovakav epilog je potvrdio i stav Tužilaštva od samog početka, jer, kako se navodi, ovlašćeni predstavnici Osnovnog državnog tužilaštva još 24. aprila ove godine saopštili da su “cijenili sadržinu navoda u medijima, ali da ne postoji osnovana sumnja da je izvršeno pomenuto krivično djelo”.

„Aleksa Bečić je i tokom hajke kojoj je bio izložen u susret lokalnim izborima konkretnim dokazima koje je predstavio medijima još tada razbio u paramparčad ovu udbašku podmetačinu, koja je obilovala morem falsifikata i najprljavijih podmetačina, od kojih je najupečatiljivije razobličavanje  vezano za magistarski rad kontoverzne Mice Kozlik. Uostalom, to potvrđuje i državni tužilac koji je po našim saznanjima naveo u aktu da su oštećeni nepoznati, iz čega se da zaključiti da su oštećeni izmišljeni, odnosno da oštećenih nema, jer rad nije plagiran“, navodi se u saopštenju.

 

Kako se navodi, nakon podnošenja krivične prijave, Aleksa Bečić je u svojstvu građanina dao izjavu nadležnom tužiocu i tom prilikom mu priložio 45 dokaza koji jasno pokazuju političku pozadinu lažne i besmislene krivične prijave sačinjene u kabinetima pojedinih lidera DF-a i funkcionera DPS-a, odnosno da je magistarski rad urađen u skladu sa

 

Portal Analitika