Politika

DF: Naš odbornik nije podržao Suhiha

Pokret za promjene saopštio je da odbornik PzP i DF koji je prisustvovao sjednici lokalnog parlamenta u Podgorici nije podržao „kandidata režima“ za predsjednika Skupšine Glavnog grada.
 DF: Naš odbornik nije podržao Suhiha
Portal AnalitikaIzvor

Lokalni parlament izabrao je Đorđa Suhiha za predsjednika SO Podgorica, a njega je osim odbornika vladajuće koalicije podržao i jedan odbornik opozicije, ali nije poznato koji.

Jedini odbornik DF koji je bio na sjednici SO Podgorica na kojoj je tajnim glasanjem izabran Predsjednik, bio je odbornik PzP Čel Ismailisufi, koji je došao na sjednicu, sticajem okolnosti, zbog propusta u radu Kluba Odbornika DF jer ga niko prethodno nije obavijestio o odluci odbornika DNP i NSD da ne prisustvuju sjednici zbog intoniranja himne. 

 

Radi se o provjerenom i tvrdom opozicionaru , koji je već 4 godine bio odbornik DF i uvijek disciplinivano postupao po dogovorima u Klubu odbornika DF. To je čovjek koji je bio na svim protestima, ispod šatora i koji je svoj opozicioni stav dokazivao dok su sadašnji lidercici Sorosoida bili u Pozitivnoj Darka Pajovica i Draga Djurovica i fotokopirali marerijale za sjednice GO SNP, navodi se u saopštenju.

 

Portal Analitika