Vozači da budu oprezni i vožnju prilagode uslovima na putu

U Crnoj Gori saobraćaj je umjerenog, a tokom dana biće pojačanog intenziteta, pa se savjetuju vozači da vožnju prilagode trenutnom stanju na putu i poštuju pravila saobraćaja.
Vozači da budu oprezni i vožnju prilagode uslovima na putu
Portal AnalitikaIzvor

 Saobraćaj na magistralnom putu Pljevlja – Jabuka danas će biti obustavljen za sve vrste vozila od osam sati i 30 minuta do 12 sati.

 Saobraćaj biti obustavljen zbog prelaska drobilice preko magistralnog puta.

 Zbog održavanja međunarodne brdske trke "Memorijal Franjo Kunčar" biće zatvoren saobraćaj na putu Cetinje - Ivanova - Korita od deset do 16 sati.

 Zbog radova na regionalnom putu Petrovići – Vraćenovići - Deleuša saobraćaj će za sve vrste vozila biti zatvoren od devet do 13 sati.

 Zbog radova na magistralnom putu Ulcinj – Krute saobraćaj će biti zatvoren za sve vrste vozila od ponoći do šest sati.

 Na putu Krstac – raskrsnica za Lovćen saobraćaj će biti obustavljen od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

 Zbog rekonstrukcije puta Petrovac - Podgorica, od raskrsnice sa obilaznicom Golubovci do raskrsnice sa putem za aerodrom, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

 Na magistralnom putu M-2, na dionici Paštrovačka gora – Virpazar režim saobraćaje promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu geotehničkih istraživanja.

 Zbog miniranja na južnom portalu tunela Suka autoputa Bar - Boljare, na prvoj sekciji Smokovac - Uvač - Mateševo, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila do 30 minuta u terminima od jedan do pet sati, od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

 Do završetka izgradnje kanala za atmosferske vode u Risnu, na ukrštanju magistarlnog puta Kamenari – Kotor i starog puta Risan –Grahovo, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

 Zbog rekonstrukcije mosta “Radovan Pavićević“ na Zeti u Danilovgradu saobraćaj će biti obustavljen. Saobraćaće se preko privremenog mosta za pješake i putnička vozila čije ukupno opterećenje ne prelazi 3,5 tone. Teretni i autobuski saobraćaj preusmjeren je alternativnim saobraćajnicima Podgorica – Spuž i Danilovgrad – Bogetići.

 

Portal Analitika