Zabava

Dženifer Lopez se vjerila?

Mnogobrojnim obožavaocima Dženifer Lopez teško je mogao da promakne jedan detalj na njenoj posljednjoj objavi na Instagramu.
Dženifer Lopez se vjerila?
Story.rsIzvor

Pjevačica je objavila fotografiju na kojoj u drečavo roze jednodelnom kupaćem kostimu uživa na plaži sa svojim momkom, ali romantični prizor je u drugi plan bacio prsten na njenoj lijevoj ruci.

“Je li je to vjerenički prsten?”, “Vjerili ste se?!”, samo su neki od brojnih komentara uzbuđenih obožavaoca koji su sada uvjereni da su Džej Lo i Aleks vjereni. A u prilog glasinama ide i njena posljednja pjesma naziva “El Anillo”, odnosno u prevodu sa španskog “Prsten”, koju su mnogi i spomenuli u komentarima.

Međutim, dok ni jedno od njih ne potvrdi vjeridbu, sve ostaje na glasinama. A detalj zbog kog mi sumnjamo u njihovu vjerodostojnost jeste nedostatak dijamanta na njenom navodnom vjereničkom prstenu, ali ko zna, možda je Džej Lo ovog puta htjela nešto jednostavno što je neće podsjećati na njena dva prethodna vjerenička prstena koja je dobila od Bena Afleka i Marka Antonija, jer su oba imala veliki dijamant, piše InStyle.

lopez
Portal Analitika