Fudbal

Real ponudio Laciju 155 miliona za Milinković-Savića

Real Madrid, trinaestostruki prvak Evrope, poslao je ponudu Laciju vrijednu 155 miliona eura za Sergeja Milinković-Savića, prenosi ugledni italijanski list 'Corriere dello Sport'.
Real ponudio Laciju 155 miliona za Milinković-Savića
Portal AnalitikaIzvor

Reprezentativac Srbije je sjajnim partijama u dresu tima sa Olimpika u prethodne dvine godine postao jedan od potencijalno najskupljih igrača planete, dok su svjetski mediji još početkom prošle sezone pisali o velikom interesovanju još nekolicine najvećih i najbogatijih klubova Starog kontinenta – Pari Sen Žermena, Mančester Junajteda, Mančester Sitija, Juventusa... 

Kako navode italijani, a potvrđuju i španske kolege, menadžer dvadesettrogodišnjeg ofanzivnog veziste, koji je ovog ljeta debitovao za reprezentaciju Srbije na Svjetskom prvenstvu, Mateja Kežman iznio je ponudu 'kraljevskog' kluba predsjedniku 'nebeskoplavih' Klaudiju Lotitu tokom zajedničke večere. 

Istovremeno, ovo bi moglo da znači i da je predsnednik Madriđana Florentino Peres i zvanično započeo rekonstrukciju tima, odnosno počeo da se navikava na život poslije Kristijana Ronalda jer je najbolji igrač svijeta veoma blizu prelaska u Juventus.

Portal Analitika