Fudbal

Ibra i Beks se klade prije meča Švedska – Engleska

Subota na Svjetskom prvenstvu u Rusiji donosi četvrtfinalni meč Švedske i Engleske, a dvojica od najpopularnijih fudbalera u istorjiji dveju zemalja – Zlatan Ibrahimović i Dejvid Bekam imali su zanimljivu prepisku na društvenim mrežama i opkladili se oko ishoda meča.
Ibra i Beks se klade prije meča Švedska – Engleska
Portal AnalitikaIzvor

Ibrahimović je trenutno najveća zvijezda MLS lige i igra za Los Anđeles Galaksi, dok je nekadašnji fudbaler Mančester Junajteda, Real Madrida, Milana i Paris Sen Žermena branio boje tima iz Kalifornije od 2007. do 2012. godine. Dvojica fudbalera su bili i saigrači tokom kratkog perioda u timu iz francuske prijestonice.

Konverzaciju je očekivano započeo Šveđanin, jedan od „najbrbljivijih“ fudbalera svih vremena:

„Hej Dejvide, ukoliko Engleska pobijedi danas, častiću te večerom gdje god budeš želio na svijetu, ali ako pobijedi Švedska, kupićeš mi šta god poželim iz Ikee“, našalio se nekadašnji napadač Malmea, Ajaksa, Juventusa, Intera, Barselone, Paris Sen Žermena i Mančester Junajteda.

Popularni Beks mu nije ostao dužan i odgovorio:

„Ako Švedska pobijedi, ja ću te lično odvesti u Ikeu da kupiš šta god ti je potrebano za tvoju novu vilu u Los Anđelesu. Međutim, kada Engleska pobijedi, ti ćeš morati da dođeš na stavion Vembli na utakmicu engleske reprezentacije u njenom dresu i da na poluvremenu pojedeš ‚fiš end čips‘“, rekao je Bekam nudeći Ibrahimoviću najpoznatiji engleski specijalitet koji čine pomfrit i pohovana riba.

Portal Analitika