Politika

DPS: Koalicija koja bježi ne nedostaje ni građanima ni Skupštini

I bez prisustva, koalicije URA-Demokrate, Skupština Glavnog grada danas je potvrdila da će lokalna uprava da nastavi politiku razvoja Glavnog grada, poručili su iz podgoričkog DPS-a.
DPS: Koalicija koja bježi ne nedostaje ni građanima ni Skupštini
Portal AnalitikaIzvor

“Umjesto preuzimanja odgovornosti za poraz na izborima u Podgorici, za neistine koje su pričali, za još jednu prevaru birača o tome kako imaju prednost, i današnjim postupkom u Skupštini Glavnog grada pokazuju da nijesu ozbiljan politički subjekt, već koalicija koja za svoje neuspjehe krivi sve, od građana, preko medija, do institucija sistema, dakle, sve osim sebe”, saopštili su iz DPS-a.

Navode da, oni koji već dvije godine ne idu na posao a primaju hiljade eura mjesečno, isti taj sistem prenose na lokalne parlamente, gdje, kako dodaju iz ove partije,  očekuju odborničku naknadu a ne učestvuju u radu Skupštine, ni njenih tijela, nudeći neodrživa opravdanja.

“To je njihov odnos prema Podgorici, a građani su ih za to i ocijenili na izborima najnižom ocjenom. Našu politiku, koja je i osvojila najveći broj mandata koji smo danas verifikovali. Dakle, građani su nam dali najbolju ocjenu za naš dosadašnji rad, snažno povjerenje i obavezu da i u budućem četvorogodišnjem periodu razvijamo naš Glavni grad kao evropsku, modernu metropolu po mjeri građanina. Svi oni koji ne žele takvu Podgoricu, kao koalicija URA-Demokrate, neće nedostajati ni Skupštini ni građanima Podgorice”, zaključuju iz DPS-a.

Portal Analitika