Crna hronika

Tukao suprugu na ulici pa završio u policiji

– Lazo Đurić (55) uhapšen je juče nakon što je oko 10.30 časova na Rimskom trgu u Podgorici više puta udario suprugu R. Đ. (58) - saznaje Pobjeda.
Tukao suprugu na ulici pa završio u policiji
Nova PobjedaIzvor

Prema nezvaničnim informacijama, Đurić je napao suprugu udarajući je rukama u glavu i tijelo. R. Đ. je, kako navode očevici, pokušala da uzvrati udarce. Prolaznici koji su se zatekli u blizini razdvojili su Đurića od njegove supruge i on je tom prilikom pao na tlo i zadobio lakše povrede. R. Đ. je u nesvjesnom stanju kolima hitne pomoći prevezena u Urgentni blok Kliničkog centra gdje su joj ljekari konstatovali povredu koljena kao i veći hematom na licu.

Opšti hirurg Vesna Lakušić juče je medijima saopštila da će R. Đ. pregledati i oftalmolog, neurohirurg i ortoped. U Urgentni blok je dovezen i Lazo Đurić, koji nije želio da govori o tome kako je povrijeđen. Kako ljekari nijesu kod Đurića konstatovali teže povrede, po njega je došla policijska patrola i uhapsila ga. Policajci su pretresom Đurića pronašli nož na rasklapanje. Izvor iz policije navodi i da je Đurić bio u vidno alkoholisanom stanju, što je potvrđeno i testiranjem.

Pregledom snimaka koji se pojavio juče u medijima, moglo se vidjeti kako na Rimskom trgu nekoliko građana stoji pored žene koja je ležala na tlu, nepomična. Neki su pokušavali da joj vrate svijest, ali bez uspjeha. U jednom trenutku R. Đ. je došla k sebi i počela da pomjera noge, ali nije pokušala da ustane. Ubrzo su došla kola hitne pomoći i ona je transportovana u KCCG. 

Portal Analitika