CEDIS

Sjutra višesatna isključenja struje

Dijelovi nekoliko opština biće sjutra više sati bez struje zbog ugradnje brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.
Sjutra višesatna isključenja struje
MinaIzvor

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

U Beranama će nova brojila dobiti Rženica.

U Podgorici će, zbog radova na mreži, od devet do 13 sati, bez struje biti Tuzi, Kuće Rakića, Kakaricka Gora, Kuči, Zatrijebač i Koći.

Od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostaće Plavska, Vardarska i Kosovska ulica, a od devet do 11 sati dio Balijača.

U Nikšiću, od devet do 15 sati, bez struje biće Spila, Zagora, Okolišta, Osječenica, Nudo, Zaslap, Grahovac, Rojevići, Prisoje, Zakurljaj, Gornje Polje, Grahovo, Tospude, Rokoči, Trešnjevo i Dragova Luka (Krš).

U Plužinama će, od devet do 12 sati, bez struje biti kompletno područje Plužina, osim sela Brezna i Crkvičkog Polja, a od devet do 14 sati Unač, Nedajno, Trsa, Podmilogora, Pišče, Boričje, Seljkovac, Borkovići, Dubljevići i Bezuje.

Od devet do 15 sati, bez struje ostaće Stolac, Smriječno, Muratovica, Zabrđe, Korlati, Kovači,Orah, Lisina, Miloševići, Suvodo, Brljevo , Stabna, Jasen , Zukva i Ravno.

U Baru će, od devet sati i 30 minuta do 15 sati, bez struje biti dio Šušnja prema Hotelu „Adrija“ i prodavnici Lav.

U Budvi, od osam do deset sati i 30 minuta, bez struje ostaće dio korisnika na Slovenskoj obali u blizini hotela “Budva”, a od osam do osam sati i 30 minuta dio naselja Adok.

U Ulcinju će, od osam do 15 sati, bez struje biti dio naselja Pinješ kod vojnih zgrada, a od osam do 14 sati Donji Kosići i Ljuljići.

U Herceg Novom, od sedam do 13 sati, bez struje biće Luštica, Klinci, Mrkovi, Tići, Žanjice, Mirišta, Radovanići, Zambelići, Brguli i Mardari, a od 14 do 20 sati Kabala i trafostanica JAT.

U Pljevljima,od osam do 11 sati, bez struje ostaće ulica Sutjeska, a od osam do 15 sati Rađevići, Gradina, Glisnica, Boljanići, Rađevići, Vis, Poblaće , Kovač i Potkovač.

Na Žabljaku, od 12 do 17 sati, bez struje će biti Virak, Razvršje, Bukovica, Smrčevo Brdo, Vrtoč Polje, Borovac, Pošćenski Kraj, Kovčica, Provalija i Vukodo.

U Bijelom Polju, od devet do 15 sati, bez struje biće Babica Brijeg.

U Kolašinu, od devet do 14 sati, bez struje će biti Rasko, a od devet do 15 sati Djudevina, Bare, Raičevine i Prekobrđe.

U Beranama, od devet do 11 sati, bez struje ostaće Beranselo, Dolac, Veliđe, CrniVrh, Praćevac, Bastasi, vodozahvat “Bistrica”, Lubnice, MHE “Jezerštica”, Jelovica, Glavaca, Vuča, Kurikuće, Lužac, Buče, Jugovina, Gradina, Lužac, Vinicka, Navotina i Šekular.

Od osam do 14 sati i 30 minuta, bez struje će biti Donja Rženica (izlaz u pravcu Kapele) i Lukavica (izlaz u pravcu Koraća).

U Petnjici će, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostaće Kalica (područje prema Osmanovićima) i Trpezi (područje prema Cikotićima).

U Andrijevici, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje biće dio sela Kralje i dio Zabrđa.

U Gusinju će, od osam do 14 sati i 30 minuta, bez struje biti Martinoviće.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Portal Analitika