Muzika

Kompletiran line up Bedem festa

Lokalne snage pojačavaju i zatvaraju ovogodišnji line up, ističu iz organizacije.
Kompletiran line up Bedem festa
Izvor

Deset godina postojanja Off Duty benda iz Nikšića, koji će na ovogodišnjem izdanju Bedem festa premijerno emitovati spot sa tek objavljenog albuma „Putokaz“ za istoimenu numeru , kao i rezidencijalni DJ Iron (Filip Ravić), kao mlada snaga koja predstavlja pravo osvježenje u vodama elektronske i eksperimentalne muzike, to su dovoljni su razlozi da upravo ova dva imena i zatvore ovogodišnju listu izvođača, ističu organizatori.

offdutybedemfest

U skladu sa sloganom devetog Bedem festa „Tvoj grad“ izbor lokalnih izvođača predstavlja našu opredijeljenost da se borimo, afirmišemo i promovišemo lokalna muzička imena. Ovo je čin poštovanja lokalne scene i svega onoga što ona predstavlja u okvirima prepoznatljivosti crnogorske scene, ističu iz organizacije.

“Takođe, uprkos rekordnom interesovanju, odlučili smo da produžimo rok za prodaju promotivnog paketa trodnevnih ulaznica po cijeni 20 e sve do 13.jula kada ćemo i zvanićno zatvoriti opciju kupovine ovih ulaznica po istoj cijeni. Nakon toga, trodnevni paket iznosiće 25 e, dok će se pojedinačne karte moći kupiti po cijeni od 10 e”, saopštili su organizatori.

Iz organizacije najavljuju da zbog ogromnog interesovanja naših pratilaca detaljni „timetable“ mogu očekivati u narednih nekoliko dana.

“Time smo željeli da ispoštujemo naše posjetioce, našu vjernu publiku koja raste iz dana u dan, kako bi još uvijek iskoristili mogućnost ušteda”, naglasili su organizatori.

PRODAJNA MJESTA:https://bit.ly/2JPhzBL

ONLINE PRODAJA:https://bit.ly/2JBGxpd

Portal Analitika