Zabava

Slavna manekenka bijesna zbog trača da je bila sa Rijaninim bivšim

Jedna od najljepših manekenki na svijetu, Bela Hadid, našla se u neprijatnoj situaciji kad su je fanovi spojili sa popularnim reperom Drejkom, bivšim Rijaninim momkom, i zasuli je komentarima i pitanjima želeći da saznaju u kakvim su odnosima.
Slavna manekenka bijesna zbog trača da je bila sa Rijaninim bivšim
Magazini Izvor

Drejk je na svom novom albumu repovao o manekenki, a tekst pjesme dosta je podsjetio na Belu, pa je uslijedila lavina pitanja znatiželjnih obožavalaca.

"Hoću da naša beba ima tvoje oči, da dođem u Njujork, ne mogu da odlučim, Nedjelja mode je više za tebe… I ti i sestra, previše ste vrele", kaže Drejk u pjesmi na novom albumu "Scorpion", koji već ruši rekorde po broju strimova na netu.

Internet se zapalio nakon ove pjesme, a fanovi su odmah posumnjali da Drejk u novoj pjesmi govori zapravo o Beli zbog toga što je spomenuo i sestru, što bi moglo da se odnosi na njenu sestru, takođe supermodel - Điđi Hadid.

Međutim, Bela je žeastoko odgovorila na pomenute insinuacije:

"Nijesam spavala s njim. Što ljudi ne mogu da budu samo prijatelji, bez ovakvih insinuacija? Ovo je zaista sramota", napisala je na društvenim mrežama izrevoltirana Bela.

Portal Analitika