Crna hronika

Robijaš se u samici rezao po grudima, drugi pušio marihuanu

Zatvorenik Jagoš Petrović je u svega nekoliko dana napravio dva incidenta. Prvo se prije oko nedjelju dana rezao žiletom po vratu, da bi nakon toga ponovo nanio povrede sebi.
Robijaš se u samici rezao po grudima, drugi pušio marihuanu
Dan Izvor

Ovoga puta koristio je oštre djelove lavaboa, kojim se rezao po grudima. Drugi incidet počinio je u samici spuškog zatvora, u koju je poslat nakon prvog samopovređivanja. Petrovića su zatvorski službenici zatekli kako krvari zbog nanesenih povreda i odmah je prebačen u medicinsku ambulantu.

Odatle je upućen u Klinički centar Crne Gore, gdje mu je ukazana ljekarska pomoć, nakon čega je vraćen u zatvor. Takođe, zatvorski službenici su kod zatvorenika V.V. pronašli takozvani džoint.

Kod njega su pronađene i tablete koje se tretiraju kao narkotici.

Prema nezvaničnim saznanjima Dana, Petrović incidentima u zatvoru iskazuje revolt jer su nadležni organi odbili njegov zahtjev za prekid služenja zatvorske kazne zbog lošeg zdravstvenog stanja.

Petrović ima podeblji dosije, a prije dvije godine uhapšen je u Beogradu po međunarodnoj potjernici koju je Interpol Podgorica raspisao za njim zbog izdržavanja kazne na koju je osuđen zbog pokušaja ubistva tada odbjeglog osuđenika Ivana Vujovića i zbog krivičnih postupaka razbojništvo i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Portal Analitika