Svijet

Pjevačica pala sa devetnaestog sprata

Mlada pjevačica i glumica pala je sa 19. sprata zgrade u Londonu kada je zadobila smrtne povrede, a njena smrt još uvijek je pod velom tajne.
Pjevačica pala sa devetnaestog  sprata
Portal AnalitikaIzvor

Telo Betani Marie Bils je pronađeno sa ozbiljnim povredama koje je zadobila zbog pada sa visine. Iako se prvobitno sumnjalo da je riječ o samoubistvu policija je nakon prvog uviđaja uhapsila  muškarca i ženu, oboje starosti 38 godina, zbog sumnje da su izvršili ubistvo.

Porodica tragično preminule pjevačice, koja je tek gradila svoju karijeru, već je odala izrazila saučešće djevojci koja je bila uspešan student na državnom univerzitetu Roehampton u Londonu.

- Bet je bila ljubazna, smiješna, odana, inteligentna, talentovana i divan čovjek koji je promijenio živote svima koji su bili srećni da je znaju i da su imali srećni da ih ona voli. Bila je više od ćerke, unuke, nećake, rođaka, tetke ili prijateljice. Ona je bila sijvet za sve nas. Imala je najsjvetliji osmijeh i najlepši glas. Ona je bila naša pjesma – dio je poruke koje su joj uputili najbliži putem društvenih mreža.

Portal Analitika