TV / Film

Super srijeda za početak Cool ljeta u bioskopu Cineplexx

Super srijeda za početak Cool ljeta u bioskopu Cineplexx Delta City zakazana je za 4. jul uz specijalnu cijenu karte za sve filmove! 
Super srijeda za početak Cool ljeta u bioskopu Cineplexx
Portal AnalitikaIzvor

Cijena ulaznica za sve filmove tog dana iznosiće 1,99 eura, a cijena je ista i za 2D i 3D projekcije. Sjajna prilika za sve ljubitelje sedme umjetnosti da po super sniženoj cijeni uživaju u najaktulenijim filmskim hitovima.
 
Za najmlađe posjetioce na repertoaru će se naći animirani hitovi “Neviđeni 2”, “Čarobni princ” i “Ukradena princeza”, sinhronizovani na naš jezik.

Ljubitelji komedije će moći uživati u najnovijem filmskom hitu „Ti juriš!”, inspirisanom nevjerovatnom istinitom pričom objavljenom u dnevnim novinama “The Wall Street Journal”.

Na repertoaru će se naći i biografska drama “Voljeti Eskobara” sa Penelope Kruz i Havijerom Bardemom u glavnim ulogama, koja govori o emotivnoj vezi između novinarke reporterke i jednog od najvećih narko bosova svih vremena, Pabla Eskobara.

Posjetioci će moći da pogledaju i novi nastavak kultne franšize Svijet iz doba jure: “Svijet iz doba jure: Uništeno kraljevstvo”, komedije “Oušnovih 8” i “Moj lažni muž” i horor “Naslijeđeno zlo”.
 
Ulaznice se već nalaze u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx Delta City.
 
Trejlere filmova možete pogledati na našem Youtube kanalu, dok raspored projekcija možete provjeriti putem ovog linka.

Portal Analitika