Turizam

Turistička ponuda Crne Gore predstavljena u Lionu

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, u saradnji sa počansim konzulom Crne Gore,  predstavlja aktuelnu turističku ponudu Crne Gore na manifestaciji „Konzularni praznik“ koja se održava od 22. do 24. juna u francuskom gradu Lionu.
Turistička ponuda Crne Gore predstavljena u Lionu
Portal AnalitikaIzvor

Na štandu pored Nacionalne turističke organizacije Crne Gore svoju ponudu predstavljaju lokalne turističke organizacije Kotora i Cetinja, turistička agencija Luminalis kao i nacionalni avioprevoznik  Montenegro Airlines.

Svečanom otvaranju 22. juna u večernjim časovima, koje je upriličeno za visoke zvanice iz svijeta diplomatije, prisustvovali su Ambasadorka Crne Gore u Francuskoj Dragica Ponorac, kao i počasni konzul Crne Gore u Lionu Bertran Tiber.

 

Ova manifestacija, koja se održava jednom godišnje, okuplja sve zemlje koje u Lionu imaju svoja konzularna predstavništva. Događaj je upriličen na otvorenom prostoru glavnog gradskog trga Bellecour i samim tim dostupan kako domaćem stanovništu tako i turistima.

Interesovanje građana je i ove godine veliko, a predstavnici NTO CG su iskoristili ovaj događaj da se sastanu kako sa predstavnicima turističkih agencija, tako i sa medijima sa ovog područja kako bi započeli razgovore o eventualnoj saradnji, s obzirom da je u Strateškom marketing planu Francuska istaknuta kao jedno od prioritetnih tržišta za Crnu Goru.

Portal Analitika