Crna hronika

Knežević i Rajković u pritvoru

 Filipu Kneževiću (29) i Marinku Rajkoviću (27), koji su uhapšeni zbog sumnje da su spremali likvidaciju, određeno je zadržavanje do 72 sata. 
Knežević i Rajković u pritvoru
Nova PobjedaIzvor

Knežević i Rajković uhapšeni su u petak veče kada je policija u stanu koji su koristili pronašla oružje, municiju i lažnu bradu za maskiranje. Iz policije su saopštili da su njih dvojica uhapšeni nakon višenedjeljnih aktivnosti policije, koja je prikupila operativna saznanja da spremaju likvidaciju.

- Prilikom pretresa ovog stana uhapšene su dvije osobe. U stanu je pronađeno i oduzeto oružje, veća količina municije, eksplozivna sredstva i lažna brada za maskiranje koji su, kako se sumnja, bili namijenjeni izvršenju ovog krivičnog djela. Pronađen je i kokain, kao i više telefona koji će biti predmet vještačenja i provjera - navode iz Uprave policije.

Pretresom su pronađeni i oduzeti pištolj „CZ“ sa okvirom u kojem se nalazilo 11 metaka u ilegalnom posjedu, rezervni okvir sa 11 metaka, još dva rezervna okvira, korice od pištolja, PVC kutija od pištolja „CZ“, 35 metaka za automatsku pušku, 43 komada metaka i 18 detonatorskih kapisli. Osim toga pronađeni su i oduzeti sedam mobilnih telefona sa SIM karticama, PVC zamotuljak sa kokainom i lažna brada. 

Portal Analitika