Zabava

Ovaj put osramotio i princa Harija

Veliki intervju koji je prije nekoliko dana dao otac Megan Markl najgledanijem TV šou u Velikoj Britaniji, Good Morning Britain, nije izazvao negodovanje “samo” zato što ga je masno naplatio, jer iza tih 63 hiljade funti stoji nešto što je britanskoj javnosti – apsoultno neoprostivo.  
Ovaj put osramotio i princa Harija
Story.rsIzvor

Čini se kako se novopečeni kraljevski par, princ Hari i Megan Markl ne mogu opustiti dok god njen otac, Tomas Markl, radi gluposti kojima ne sramoti samo svoj ćerku, već i cijelu kraljevsku porodicu.

U intervjuu koji je pohlepni Tomas dao u emisiji, već je ionako otkrio suviše kada je za svoju ćerku rekao da očajnički želi da postane mama, a onda se okomio i na princa s temom koja je među članovima kraljevske porodice oduvek bila zabranjena.

Tomas je naime nonšalantno otkrio političke stavove princa Harija. Tako je otkrio da princ, a navodno mu je to rekao sam Hari, još uvek podržava politiku Donalda Trampa, odnosno, kako je naveo: “Daće mu još jednu šansu”, a još je veći skandal napravio otkrivši prinčeve stavove prema Brexitu.

 

Portal Analitika